roche.png
lymphomalife-ro.gif

Recent diagnosticat cu LNH indolent

Fiind recent diagnosticat cu limfom non-Hodgkin (LNH) indolent, probabil vă simţiţi puţin copleşit de toate informaţiile noi pe care le-aţi primit. Probabil nu sunteţi siguri despre ce înseamnă acestea pentru dumneavoastra sau pentru familia şi prietenii dumneavoastra, şi este posibil să vă simţiţi copleşiţi de toate lucrurile la care trebuie să vă gândiţi.

Nu vă îngrijoraţi dacă nu înţelegeţi prea bine sau dacă nu ţineţi totul minte încă de la început

Este normal să te simţi aşa atunci când ţi se pune un diagnostic care îţi schimbă viaţa şi probabil că aveţi nevoie de ceva timp pentru a vă putea gândi la toate detaliile. Aici veţi găsi numeroase informaţii utile şi nu uitaţi: echipa care se ocupă de îngrijirea dumneavoastra îşi va face întotdeauna timp să discute cu dumneavoastra şi să vă răspundă la întrebările pe care le aveţi.

Nu uitaţi, nu sunteţi singuri

Familia şi prietenii, echipa medicală care se ocupă de dumneavoastra, grupuri de sprijin pentru pacienţi şi pentru cei care îi îngrijesc, şi desigur acest site sunt aici pentru a vă ajuta să vă puteţi bucura de viaţă în pofida faptului că suferiţi de limfom non-Hodgkin.

www.viataculimfom.ro este un ghid clar şi uşor de înţeles pentru descifrarea limfomului non-Hodgkin şi a tratamentului acestuia.

Dacă aveţi întrebări pe care vreţi să le adresaţi cuiva şi nu ştiţi la cine să apelaţi pentru ajutor, acesta este un loc potrivit pentru a începe să adunaţi informaţii.
Prin intermediul acestui site suntem hotărâţi să vă ajutăm să vă bucuraţi pe deplin de viaţă în pofida faptului că suferiţi de această boală. Putem să vă răspundem la multe întrebări şi vă vom ajuta să vă gândiţi la întrebările pe care să le puneţi echipei medicale care se ocupă de dumneavoastra la următoarea întâlnire. www.viataculimfom.ro poate să reprezinte şi o sursă de informaţie şi suport pentru persoanele din anturajul dumneavoastra asupra cărora boala dumneavoastra are un impact.

56177605