roche.png
lymphomalife-ro.gif

Limfom non-Hodgkin agresiv

Bine aţi venit la secţiunea adresată pacienţilor cu limfom non-Hodgkin (LNH) agresiv.
Diagnosticul de LNH agresiv poate fi o experienţă cu încărcătură emoţională intensă, începând cu şocul diagnosticului şi frica semnificaţiei acestuia. Tratamentul este iniţiat rapid după diagnostic şi toate acestea pot duce la senzaţia de pierdere a controlului. Acest site vă poate ajuta prin informaţii clare la care puteţi apela oricând doriţi. Aici, puteţi descoperi multe informaţii despre cât de agresive sunt simptomele LNH, despre tratamentul acestora şi despre modul în care puteţi începe să acceptaţi că aveţi această boală pe termen lung.
Nu uitaţi că şi echipa de cadre medicale care vă îngrijeşte îşi propune să vă ofere cea mai bună îngrijire pentru a obţine cele mai bune rezultate. Şi, prin tratament corect şi suport, aţi putea avea o viaţă relativ normală, existând chiar posibilitatea reală a unor raspunsuri complete.
Informaţiile de care aveţi nevoie depind de stadiul de evoluţie al bolii dumneavoastră, de aceea trebuie să alegeţi link-ul de mai jos care descrie cel mai bine situaţia dumneavoastră.

200520640-001

8 LUCRURI PE CARE SA LE STITI

despre limfomul non-Hodgkin agresiv