roche.png
lymphomalife-ro.gif

Nou diagnosticat cu LNH agresiv

Aţi fost diagnosticat de curând cu limfom non-Hodgkin (LNH) agresiv şi probabil vă simţiţi puţin şocat şi confuz, cu toate informaţiile noi pe care le-aţi primit. Probabil nu sunteţi sigur ce înseamnă acestea pentru dumneavoastră sau pentru familia şi prietenii dumneavoastră şi este posibil să vă simţiţi copleşit de toate lucrurile la care trebuie să vă gândiţi. Dar nu uitaţi, există multe şanse să obţineţi un răspuns complet.

Nu vă îngrijoraţi dacă nu înţelegeţi prea bine sau dacă nu ţineţi totul minte; nu uitaţi, totul este nou pentru dumneavoastră.

Este normal să va simţiţi aşa atunci când vi se pune un diagnostic care va schimbă viaţa, aşa cum este cancerul, şi va trece ceva timp până atunci când veţi putea înţelege totul. Aici veţi găsi numeroase informaţii utile şi nu uitaţi: echipa care se ocupă de îngrijirea dumneavoastră îşi va face întotdeauna timp să discute cu dumneavoastră şi să vă răspundă la întrebările pe care le aveţi.

200489656-001

 

Nu uitaţi, nu sunteţi singuri!

Familia şi prietenii, echipa medicală care se ocupă de dumneavoastră, grupuri de suport pentru pacienţi şi pentru cei care îi îngrijesc, şi desigur www.viaţaculimfom.ro sunt aici pentru a vă ajuta să vă puteţi bucura de viaţă în pofida faptului că suferiţi de limfom non-Hodgkin.

www.viaţaculimfom.ro este un ghid clar şi uşor de înţeles pentru descifrarea limfomului non-Hodgkin şi a tratamentului acestuia

Dacă aveţi o mie de întrebări pe care vreţi să le adresaţi cuiva şi nu ştiţi la cine să apelaţi pentru ajutor, acesta este un loc potrivit pentru a începe să adunaţi informaţii.
Putem să vă răspundem la multe întrebări şi vă vom ajuta să vă gândiţi la întrebările pe care să le puneţi echipei medicale care se ocupă de dumneavoastră la următoarea întâlnire. Site-ul internet www.viaţaculimfom.ro poate să reprezinte şi o sursă de informaţie şi suport pentru persoanele din anturajul dumneavoastră asupra cărora boala dumneavoastră are un impact.

 

La ce să va aşteptaţi când suferiţi de limfom non-Hodgkin agresiv


Ce este limfomul non-Hodgkin agresiv?

Tratament şi rezultate

Vizita la clinică pentru limfomul non-Hodgkin agresiv

8 LUCRURI PE CARE SA LE STITI

despre limfomul non-Hodgkin agresiv